Wro─ç
Dalej

Pami─Ötacie o tym, ┼╝e w pa┼║dzierniku ┼Ťwi─Ötujemy nasze si├│dme urodziny?┬áJak co wtorek przypominamy Wam o tym nowo┼Ťciami, kt├│re dla Was i dla nas z tej okazji mamy przygotowane!┬áDzi┼Ť mamy przyjemno┼Ť─ç podzieli─ç si─Ö z Wami zupe┼énie nowym ÔÇô tre┼Ťciowo i wizualnie ÔÇô sprawozdaniem merytorycznym za 2022 rok.

Pobierzecie je z zak┼éadki┬áFUNDACJA┬álub klikaj─ůc w ten link:┬ábit.ly/F┼üH_sprawozdaniemerytoryczne_2022.

Kolorowa grafika: na różowym tle granatowe pole, a na nim różowy tekst "Świętujemy 7. urodziny Fundacji Ładne Historie! Przedstawiamy sprawozdanie merytoryczne za 2022 rok - w nowej szacie graficznej".

U nas du┼╝o zmian na siedmiolatk─Ö, a kolejn─ů z nich jest w┼éa┼Ťnie nowy wz├│r sprawozdania merytorycznego.┬áCz─Östo pytacie o nasze projekty i programy, a kiedy opowiadamy Wam o ca┼éo┼Ťci naszych dzia┼éa┼ä, odpowiadacie, ┼╝e na co dzie┼ä nie macie ┼Ťwiadomo┼Ťci, ile tak naprawd─Ö tych ┼üadnych Historii razem tworzymy.

Macie racj─Ö!┬áJest tego naprawd─Ö bardzo du┼╝o, ale nam nie o ilo┼Ť─ç chodzi. Poprzez nasze dzia┼éania inicjujemy zmian─Ö spo┼éeczn─ů, inspirujemy do wsp├│┼édzia┼éania, integrujemy i wzmacniamy relacje.┬áWszystko to z Wami i dzi─Öki Wam ÔÇô ┬áfantastycznymi lud┼║mi wok├│┼é nas. O naszych wsp├│lnych inicjatywach chcemy opowiada─ç w m─ůdry i jako┼Ťciowy spos├│b, dlatego w┼éa┼Ťnie nasz zesp├│┼é przygotowa┼é nowy wz├│r merytorycznego podsumowania roku 2022.

Czego dowiecie si─Ö z tego dokumentu?┬áJakiego rodzaju dzia┼éania w zesz┼éym sezonie zrealizowali┼Ťmy, na czyje potrzeby odpowiada┼éy i jak─ů zmian─Ö uda┼éo nam si─Ö ┬áosi─ůgn─ů─ç. Poznacie bli┼╝ej nasz─ů struktur─Ö, partner├│w i partnerki, a tak┼╝e wa┼╝ne dla nas idee, o kt├│rych realizuj─ůc projekty, nie zapominamy!

Przyjemnej lektury! Za tydzień kolejna niespodzianka z okazji naszych urodzin!

Za graficzne przygotowanie sprawozdania odpowiada Karina Dziamidzik.